Keuze vloeren

Go down

Keuze vloeren

Post by Admin on Sun May 03, 2015 9:16 pm

Hoi,

Met de enquete hebben we in kaart gebracht welke woonwensen we met z'n alle hebben.

Zelf hebben wij op dit moment een M-flor pvc vloer in ons appartement waar we qua uitstraling erg blij mee zijn. Echter vinden wij dat er wel wat nadelen zitten aan pvc. De pvc vloer is wat gevoeliger voor krassen en de vloer krimpt een paar millimeter. De krassen zijn vaak weg te halen met een sponsje, maar de naden die in de loop van tijd ontstaan zijn minder mooi. Hout en laminaat zijn voor ons geen optie met vloerverwarming aangezien beide een hoog warmte isolerend vermogen hebben. Een aantal van onze huidige buren hebben hout en laminaat liggen en betalen veel meer aan stookkosten. Voor ons heeft een gietvloer op de begaande grond en een pvc vloer op de 1e etage de voorkeur. Gietvloeren hebben als enig nadeel dat ze ongeveer net zo kras gevoelig is als pvc. De kosten van een gietvloer variëren en hoeft bij een collectief niet duurder te zijn dan een pvc of houten vloer. In fase 1 hebben de bewoners een prijs weten te bedingen van ongeveer € 55,- m2.

Zelf hebben we al redelijk wat offertes opgevraagd voor verschillende vloeren. Daarnaast zijn er verschillende doe het zelf pvc vloeren die eenvoudig te leggen zijn en schappelijk geprijsd zijn.

Sommige bewoners hebben in hun vriendenkring stoffeerders waar ze hun vloeren door laten leggen. Laat hieronder je ervaringen, tips en prijzen weten, wellicht dat een aantal bewoners samen kunnen werken.

Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2015-05-03

View user profile http://leparcfase2.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum